sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Tylsä huivi - The boring scarf


Malli: Onko tässä joku malli? Ainaoikeinneule, n. 35s.
Lanka: Vaaleanpunainen Novita Teddy
Puikot: Bambut nr. 5
Muuta: Viime talvena virkkasin itselleni baskerin tapaisen päähineen. Siitä tuli vähän hassun mallinen, mutta ihan käyttökelpoinen. Ainut ongelma oli, ettei ollut siihen sopivaa huivia. Niinpä piti ostaa lisää lankaa ja tehdä nopeasti yksinkertainen, helppo huivi. Tosiasia kuitenkin on, että ainaoikein on niin tylsää kutoa, että kesä ehti tulla ja mennä ennenkuin tämä valmistui. Syksyn tullen kylmentyneet ilmat sentään antoivat vähän vauhtia neulontaan.
Last winter I crocheted a beret for myself. It came a little fun-looking, but still quite useful. The only problem was that I hadn´t any scarf with it. So I had to buy more yarn ja made quikly simple scarf. However, the truth is that garter stitches are so boring ti knit, that the summer came and another winter too, before I got this ready. Cold weather of autumn helped to knit little faster.


Marraskuu lähestyy, mutta apilat kukkivat vielä. Tosin nämä apilat ovat niin lähellä pikatietä, etten viitsi poimia niitä pupulle. Omasta pihasta löytyy vielä satunnaisia voikukanlehtiä, pieniä poimulehtiä (en ole ennen pupua tiennyt, että sitäkin kasvaa meillä) ja joku yksinäinen apilakin.

November is coming soon, but there are still blooming clovers.

Ei kommentteja: