torstai 23. lokakuuta 2008

PakettiHauska yllätys saapui eilen postissa. Valitettavan vähän luen muiden blogeja ja kommentoin vielä vähemmän, mutta ihan vahingossa tulin osallistuneeksi Marsulin arvontaan ja sitten kävi niin hassusti, että satuin vielä voittamaan sen, vaikka vastaus menikin pieleen. Paketista löytyi valkoiset kerät Woolia ja Floricaa (kerrankin kun päätin ottaa vain yhden kuvan noin kymmenen sijaan, ettei tarvi aina miettiä puolta tuntia, minkä niistä julkaisisin, niin tietenkin vyötteet meni väärinpäin..) ja yksi siniharmaa kerä. Lisäksi oli neuleohjeita (jotka unohdin kuvasta) ja - nyt täytyy tunnustaa, etten ole pysynyt trendeissä mukana, mutta ilmeisesti nämä kool-aidit ovat niitä mehuja, joilla voi värjätä lankaa. Olisi tosi mielenkiintoista kokeilla, jospa vielä viikonloppuna ehtisin, kun on syyslomaakin jäljellä. Luulen, että nuo langat voisivat sopia vapaalankahuovutukseen, täysvillaisia kun ovat. Tekisinkö vaihteeksi huivin..
Kiitos vielä Marsulille!

2 kommenttia:

mutsikka kirjoitti...

Heippa, kiva kuulla että paketti tuli perille! Toivottavasti sisällöstä on sinulle iloa! Nuo valkoiset tosiaan sopivat värjättäviksi kool-aideilla. Kai niistä jauheista voisi juomaakin tehdä mutta itse suosittelen mieluummin villojen värjäilyyn ;)

Efwa - Medea kirjoitti...

Thanks for your visit in my blogg Ma fille et moi. I have also a knittingblog and I can see that you are going to dye with Kool-Aid. Thats nice. I also have som Kool-Aid and I have already dyed once.
See you again.
/Efwa