maanantai 27. lokakuuta 2008

Flunssaa vai mitä lie - A flu or what..

Minulla on taas kuumetta. Pupukuume on jo parantunut, mutta nyt on iskemässä uusi flunssa. Kaikki alkoi siitä, kun pohdin, onko nykyiset tyttäreni nukkekodit liian pieniä, tykkäisikö hän leikkiä sellaisella perusnukkekodilla vai olisiko se ihan turha sijoitus. Päätin kysyä mielipidettä asianomaiselta. "Sellainen, johon barbit mahtuisivat" oli vastaus. Siis oikea barbikoti eikä mikään muovisysteemi, joka on rikki kahden päivän käytön jälkeen. Yes! Vanha mappihylly olisi hyvä runko, löytyisiköhän kirpputorilta sopivaa?
I have a fever again. The bunny fever is getting better, but now I have a new flu. A barbie sized doll house, for my dauhgter, of course, not for me..

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Laitan tänne (en meiliin) kun kerran tulin. Olen ihan kade kun sulla on tyttö jolle tehdä tollasia :-) Tomi tekee pojille parkkitaloja ym - eikä niitä paljoo sisustella.. -Kati-

Katri kirjoitti...

Voi, mä pienenä halusin parkkitalon, Anttilan lehdessä oli sellainen..voipi olla, etten koskaan huomannut sanoa sitä ääneen. Oletko varma, ettei pojat halua nukkekotia? Siihen vois tehdä autotallin myös:-)
Sitä paitsi olet saanut sisustaa oikeaa kotia..

Nimetön kirjoitti...

Joo! Täytyy kysyä pojilta. Mut lego"taloja" (lähinnä avarusasemia) kyllä on tehty, niiden sisustus keskittyy työhuoneisiin tietokoneineen ja lasertykkeineen... On sekin silti ihan kivaa, niissäkin voi katsoo et värit sopii yhteen :-)