lauantai 20. joulukuuta 2008

Muukalaisia - Strangers


Huhu rakenteila olevasta talosta on kiirinyt ja tyttären synttärien aikoihin meille ilmaantui liuta asunnon etsijöitä. Alunperin talo oli mitoitettu jo olemassa oleville nukeille ja ehkä parille bratzille, mutta eihän noita voi uloskaan jättää, kun talvikin on tulossa (ehkä). Käsittääkseni barbit ovat tottuneet melko ylelliseen elämään, mutta eiköhän sopu tilaa anna. En uskalla näin laman alla alkaa laajentamaan, varsinkin kun nykyinenkin on vielä kesken.. Jouluun on neljä päivää.
A rumour of the new house has been flying and during daugter´s birthday we had a many new home seekers. From the first building was mended for a few old barbies and possible for two bratzs, but how coulud I leave those outside, winter is coming (maybe). I think barbies has used to very luxurious life, but I hope they give room each others in good fellowship. I can´t start to widen house because the present one is still unfinished.. There is four days to Christmas.
Lisäsin muutaman blogin osoitteen, joita seurailen, tuohon sivuun. Blogit ovat päivitysjärjestyksessä, paitsi Rupuranta, jonka palvelinta bloggeri ei tunnistanut. Kaiken joulukiireen ja nipottamiseni keskellä on hyvä lukea Johannan blogia Filippiineillä. Asiat saavat paremmat mittasuhteet, eikä nukkekodin kurttuiset tapetit ja venkoilevat ikkunat harmita yhtä paljon. Kaikilla kun ei ole edes omassa kodissa niitä tapetteja..

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Diina, kiitos linkityksestä ja hauskaa joulua!

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Hyvää joulua teidän perheelle!