perjantai 31. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uudet kujeet?

Hyvää tätä vuotta kaikille lukijoilleni!
 Huomasin, että jos haluan kirjoittaa tänne jotain jo tammikuussa, tänään on viimeinen mahdollisuus. Talviuniaika on ohi? Lienee aika herätä kevääseen?

No olenko nukkunut talviunta? Olisin niin halunnut! Pitkä, pimeä ja sateinen alkutalvi masentaa kenet tahansa. Olen seurannut lintuja pihavuorimännyssämme, jonne iskin kauralyhteenkin. Talipallot riippuvat kätevästi kesäisessä kukkaruukun ripustuskoukussa...

Olen asetellut tapettimalleja keittiön seinälle (varma keväänmerkki!) ja ottanut pois ja laittanut uusia.. Tunkkainen keltainen maali saisi vihdoin väistyä raikkaan punavalkoisen tieltä, mutta näyttääkö tuo raidallinen silti enemmän flanellipyjamalta kuin tapetilta...

Olen kutonut sukkia ja aloittanut säärystimiä ja purkanut ja aloittanut uudelleen. Hämmästyksekseni olen myös löytänyt kaapista vanhoja aloitettuja sukankutimia, joista minulla ei ole ollut mitään muistikuvia. Ilmeisesti olen ollut ennenkin talviunessa.

Nalle kukkaketo, väri syreeni.

 Sydänsukkien ohje taannoisesta Novitan sukkalehdestä. Johtuen löysästä käsialastani käytän Nalle-lankaan 2,5 mm puikkoja. Sydänsukissa ohjeen mukainen 60 s. kokoon 38. Ehkä hiukan reilu, mutta ei haitanne. Aina, kun saan kukkia, niitä on kuvattava, oli pöytä sitten kuinka sekainen tahansa.

Tapettimalleja ja lisää sekaisia pöytiä...

3 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Miten kauniit noista sydänsukista tuleekaan, ihana malli.

Tunteillen kirjoitti...

Sydänsukista tulee aivan ihanat. Tosin nallen kukkakedossa on ihan meikäläisen värit :)

Katri kirjoitti...

Kiitos kosotäti ja Ameba Donna!