sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Feresi II

 Tämäkään feresi ei ole ihan perinteinen pituutensa eikä kankaiden puolesta. Käyttäjä valitsi kankaaksi Marimekon unikkokuosin. Puettavuuden helpottamiseksi lisäsin vetoketjun sivusaumaan. Essua en ehtinyt tehdä näihin juhliin tehdä, joten etukappaleen väljyys koottiin rusettinauhalla. Mekko kantattiin punaisella vinonauhalla.

 Puseron kaava on muunneltu feresin kaavasta (Käsityölehti 5/2004). Pääntietä on suurennettu hieman ja kanttauksen sijaan laitoin kuminauhakujan tuomaan käyttömukavuutta. Kankaana (valitettavasti osittain tekokuituinen) valkoinen brodyyrikangas. Ja alunperinhän ei feresin kanssa ole legginssejä taidettu käyttää :-)
Seinäkiipeilyä feresissä..

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hei!
Olen työni kautta (Karjalainen Nuorisoliitto ry) järjestämässä kiilaferesikurssia, ja etsin värikästä ja modernia kuvaa kurssimainokseen. Saisinko käyttää tuota ihanaa kolmatta kuvaa, jossa tyttö on puun vieressä? Kuva tulisi facebook-tapahtuman profiilikuvaksi ja mahdolliseen sähköpostilla lähetettävään mainokseen kurssista.

Kuvat olivat niin upeita ja ihania =) Sopisivat tosi hienosti näyttämään ferestistä sen toisenkin puolen.

Anu Virolainen
anu.virolainen(at)karjalainennuorisoliitto.fi

Katri kirjoitti...

Hei, sattumalta huomasin tämän...laitan sinulle s-postia :)

Tämä blogspot on siitä ongelmallinen, kun se ei millään tavalla ilmoita uusista kommenteista vanhoissa postauksissa, niin monesti ne jäävät minulta kokonaan huomaamatta.