lauantai 15. marraskuuta 2008

Barbien koti, osa 3 - Barbies home, part 3


Sisustusliikkeissä on käyty vanhoja tapettimallikirjoja anomassa ja pakettikin on saapunut. Maalipurkki on ostettu.


Paketti tuli Minimaailmasta. Tilasin portaat ja ikkunapuita ja.. Rappusten kokoamisohje on saksankielinen. Osaan saksaksi vain Ich bin aus Finnland. Hmm..


Pistosaha on lainattu appiukolta ja porakone haettu autotallista (siellä alkaa kohta näyttää aika tyhjältä).


Syytän pistosahaa epämääräisen näköisistä ikkuna-aukoista. Tekijän ensikertalaisuudella saattaa olla myös osuutta asiaan, mutta onneksi kehykset peittävät pienet virheet. Ja oviaukko parekkeelle onnistui paremmin.


Tapettia oli pakko päästä vähän kokeilemaan makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen. Tuntui hölmöltä hioa siistiä ulkoseinää, mutta eihän sitä voi lakatun puun väriseksi jättää.

Tässä vaiheessa näyttää siltä, että projektiin kuluu paljon enemmän aikaa (ja rahaa) kuin alkuun olin suunnitellut. Esim. laskin ikkunat ensin väärin, joten olohuoneesta puutuu pokat ja jos suurennat tapettikuvaa, huomaat, että lattia- ja kattolistat olisi kiva laittaa peittämään epämääräistä tapetin reunaa. Mutta eihän se nyt mikään uutinen ole, että rakennusaikataulut venyvät, kaupungintalon remontissa kävi samoin, hintaa tuli muutama miljoona arvioitua enemmän ja kysymys oli sentään ammattilaisista!
English translation might come later..

2 kommenttia:

Nukkakukka kirjoitti...

Helei ystävä rakas!

aivan upea toi nukkekoti...aivan siis aah fantastinen. Jenni on siitä varmaan ikionnellinen. Onneksi Iskä on tehnyt sinusta niin ylen taitavan. :)
Kävin päivittämässä omaa blogiani vihdoin ja viimein!!!

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Piti jo aiemmin kommentoida, mutta kone alkoi tökkiä.. Hieno sulla tuo nukketaloprojekti! Siitä tulee varmasti hieno tapetteineen ja kalusteineen.