keskiviikko 4. marraskuuta 2009

50 yötä jouluun - 50 nights till Christmas

Lueskelin tässä yhtenä päivänä Tiimarin jouluaskartelulehtistä. Siinä oli kivoja joulukalenteri-ideoita tulitikkurasioista toteutettuna. Aloin miettiä, mistä nykyihminen yhtäkkiä löytää 24 tulitikkurasiaa, kun uuneja ei enää juuri ole, saunat lämpeävät olkiluotolaisella ja kynttilät voi sytyttää niitä varten tarkoitetuilla sytyttimillä. Sitten huomasin, ettei tämä olekaan ongelma: Tiimari myy tyhjiä tulitikkurasioita kymmenen kappaleen paketeissa ja kolme pakettia saa vitosella! Sen olinkin jo kauan tiennyt, että jäätelötikkuja saa ilman jäätelöä askartelukaupoista. Jään odottamaan, milloin tyhjät wc-paperirullat tulevat myyntiin..

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Kiitos blogiosoitteesta! Tää on ihan huippu! :) Niinpä, muistan kun ala-asteella piti kouluun tuoda kaikki kotona tyhjentyneet jogurttipurkit, niiden kannet, jätskitikut, wc-ja talouspaperirullat yms. Ja nyt kaiken saa kaupasta. Hö. Minuakin puraisi vihdoin tämän talven käsityökärpänen. Aloitin yhdistelemään kasaa isoäidin neliöitä, joita tuli kesällä virkattua. Kesken on myös virkattu villatakki, kahdet sukat ja istuinalusta. Eikä tilannetta yhtään helpota se, että muutama päivä sitten posti toi uusimman Suuren Käsityön ja Kotilieden, jotka pursusi jouluideoita... :) Voi hyvin! t.Johanna

Diina kirjoitti...

Joo tuo on paha, kun alkaa kertymään keskeneräisiä. Olen yrittänyt pitää itselläni sääntönä, ettei kahta enempää saisi olla kesken.. aina se ei toimi. Ja joulujuttuja olisi kiva alkaa tekemään.