Katrin Ompelimo

Hei!

Valmistan yli 20 vuoden ammattitaidolla ja tuoreella innolla
  • Morsius- ja juhlapuvut
  • Luisteluasut
  • Vaatteet mittojen mukaan
  • Verho-ompelu
  • Länsisuomalaisia kansallispukuja ja pukujen korjauksia

Olen aloittanut 10 vuoden tauon jälkeen ompelun uudelleen omassa ompelimossani. Koulutukseltani olen kaavanpiirtäjä-leikkaaja ja intohimoni on kaavoittaa ja valmistaa sinulle mahdollisimman hyvin istuva, tyyliäsi ja persoonallisuuttasi korostava yksilöllinen vaate niin arkeen kuin juhlaan.
 Ammattitaitoani olen kartuttanut tällä välillä muissa alan yrityksissä niin verho-ompelun kuin mittatilaus- ja korjausompelunkin saralla. 
Olen myös hurahtanut kansallispukujen kiehtovaan maailmaan ja valmistanut itselleni kokonaan käsityönä Keski-Suomen kansallispuvun. Toivon voivani jatkossa auttaa asiakkaitani myös kansallispukuihin liittyvissä pulmissa.

Yhteystiedot

Katri Säämäki Katrin Ompelimo
Niekantie 7 Pori
puh. 0503369733
katrinompelimo@gmail.com
y-tunnus  1333469-1Verhot luovat kotisi tunnelman! Valmistan verhot toiveittesi mukaan. Autan myös tarvittaessa mittojen otossa ja kankaan valinnassa.
Kuvissa olohuoneen kaarikappa asennettuna ja purjerengasverho työn alla.Ompelen juhlamekot ja hääpuvut mittojesi ja toiveittesi mukaan. Suunnittelussa voidaan lähteä liikkeelle kuvasta, piirroksesta tai vaikkapa vain väristä tai ajatuksesta, jonka olet löytänyt! Kun malli on selvillä, otan mitat ja voin tehdä tarvittaessa lakanakangasversion, josta nähdään, vastaako malli toiveita ja katsotaan istuvuvuutta. Voin auttaa myös kankaan valinnassa. Tämän jälkeen ompelen vaatteen varsinaisesta kankaasta. Sovituskertoja on yleensä 1-2, joten varaathan riittävästi aikaa, ettei tule hoppu!

Valmistan myös pirtanauhoja. Niitä käytetään kansallispukujen hameen vyörärönauhana, helmassa tai taskun kiinnitysnauhana ja fereseissä esim. koristeellisena vyönä.


 Korjaan rikkinäiset farkut, lyhennän tai pidennän lahkeet, vaihdan vetoketjun. Kysy myös vanhan vaatteen muodistamisesta!